Kutsu

Hääkutsut taitaa olla niitä perinteisiä kaasojen kanssa talkoina toteutettavia projekteja. Meillä kutsut olivat ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa talkooprojekti kaasojen kanssa. Mikä ei johdu siitä, etteikö kaasot haluaisi tai pääsisi auttamaan, vaan enemmänkin siitä, että olen tehnyt hääkoristeita ym valmisteluja pitkin talvea omaan tahtiini. Säästettäköön kaasojen voimia sinne häitä edeltävälle viikolle, jolloin edessä on juhlapaikan koristelu :-D

Minulla oli selkeä näkemys siitä, millaiset kutsujen pitäisi olla, eikä tietenkään valmiina löydä ikinä juuri sellaista, millaisen näkemyksen jostain on jo kerennyt luoda. Tämä oli pääsyy sille, että kutsut tehtiin niin pitkälle itse.

Toiveina kutsuille oli yksinkertaisuus ja helppotekoisuus. Lisäksi niissä haluttiin tuoda vintage-teema selvästi esille sekä pitää sisältö tiiviinä. Itse kutsu muodostettiin julkaisuohjelman avulla taitekortiksi, joka tulostettiin tavallista paksummalle, kermanväriselle tulostinpaperille ja leikattiin oikean kokoiseksi paperileikkurilla. Kullanväriset kuvioleikatut kutsutaskut löytyivät valmiina ja itse kutsujen askartelussa ei tarvinnut siis kuin leikata kaksipuolisia tulosteita ja taittaa ne keskeltä. Kutsujen laatiminen koneella vaati hieman enemmän aikaa, laskelmointia ja hermoja.. Lopputulos on kuitenkin mieleen, joten oli se sen arvoista.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusin siilikaappi-projekti

Hellettä haistelemassa

Vihdoin jälkikasvua!